Benvinguts!


Aquest és un bloc per compartir
llibres i obres literàries útils en les assignatures de Ciències Socials, mitjançant ressenyes, comentaris, observacions, material per treballar amb aquestes obres... Aquest lloc vol tindre un caràcter participatiu, així que si tens cap proposta, comentari, obra que vullgues comentar, etc., escriu a o deixa els teus comentaris en el bloc. Benvingut!
________________________


Camps de maduixes


Luci, una xica de 18 anys, en una discoteca amb els seus amics es pren una pastilla d'Eva, derivat de l'èxtasi, i entra en coma. El seu nuvi i els seus pares, mentres ella lluita per sobreviure, tractaran de fer front a la situació, plantejant-se cada personatge la seua pròpia actitud i responsabilitat en l'esdeveniment.

Comentaris

  1. Aquest llibre està en totes les biblioteques de València?

    Borja Félix, 4ª A

    ResponElimina
  2. Hola, Borja. La veritat és que jo no ho he mirat, però imagine que si no en totes, en moltes d'elles. Ací mateix al bloc tens una pàgina (Les meues biblioteques) amb els enllaços per accedir als buscadors de la xarxa de biblioteques de València. Fes-li una ullada!

    ResponElimina
  3. Val, moltes gràcies, miraré a vore si trobe el llibre, i puc llegir-lo estes vacances de nadal.
    Ja què estic ací, et deixe l'adreça del meu blog, no és res interesant, però, per si de cas, un dia vols vore-lo, açí el tens.
    http://borja-elrincon.blogspot.com/
    Una abraçada!

    Borja.

    ResponElimina
  4. Aquest llibre on el puc llegir online?

    ResponElimina
  5. Aquest llibre sembla molt interessant per llegir a classe

    ResponElimina
  6. Aquest llibre és el que em pareix interessant per a llegir en classe perquè tracta d'un tema el qual li sol agradar i interessar a la gent jove. Alba.C.

    ResponElimina
  7. julio- aquest llibre m'agradaria llegir-ho a clase perque sembla un problema de la vida cotidiana.

    ResponElimina
  8. Aquest llibre és el tipus de lectura que m'agrada. Llegiria aquest llibre a classe. Isa

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

No dubteu en opinar i comentar! Els comentaris són moderats, no per censura, sinó per evitar qüestions fora de lloc o inapropiades. Qualsevol comentari relacionat amb la temàtica del bloc i escrit amb respecte serà publicat.